Järjestelylaina

Huismann.fi järjestelylaina

Onko sinulla useampi laina, jotka haluaisit hoitaa pois kerralla? Huismann rahoituspalvelu tarjoaa sinulle rahoitusratkaisun, jolla yhdistät kaikki aikaisemmat lainat suuremmaksi kokonaisuudeksi. Järjestelylaina tekee lainan maksusta huomattavasti helpompaa ja vähentää lainoista aiheutuvaa stressiä. Palvelumme kautta voit yhdistää lainojasi jopa 50 000 euroon saakka. Tutustu lainapalveluumme ja valitse sinulle sopivin yhdistelmälaina.

SIIRRY HAKEMUKSEEN

Yhdistä lainasi, säästä rahaa ja helpota taloudenpitoa

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että otat yhden isomman lainan, jolla maksat vanhat lainat pois. Järjestelylaina on todella usein kannattava vaihtoehto, etenkin silloin, jos sinulla on useampi kulutusluotto tai pikalaina maksettavana.

Kaikki velkasi kootaan yhdelle lainalle, jolloin säästät selvää rahaa. Pikavipit, kulutusluotot, luottokorttilaskut sekä muut luotot sisältävät paljon erilaisia kustannuksia, joista joudut maksamaan joka kuukausi. Jokaiseen lainaan sisältyvät tietenkin lainan korkokulut, ja etenkin pikavipeissä sekä joustoluotoissa korko on yleensä todella suuri. Luottotileihin sekä luottokortteihin sisältyy lisäksi kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Näiden kulujen lisäksi monet yritykset lisäävät myös muutaman euron laskutuslisän lainan kuluihin.

Mikäli sinulla on esimerkiksi 10 pientä lainaa, joista kertyy yhteensä tuhansien eurojen kokonaissumma, niin lainojen yhdistämisellä voit säästää pelkästään tilinhoitokustannuksissa sekä laskutuspalkkioissa yli 50 euroa kuukaudessa. Yhden lainan lyhentämisellä sinulle jää siis enemmän rahaa käteen lainanlyhennystesi jälkeen.

Kun kaikki lainasi ovat yhdessä paketissa, niin se helpottaa myös talouden hallintaa. Yhden lainan maksuerän muistaminen on huomattavasti helpompaa, kuin usean eri luoton maksuerien muistaminen. Tämä vähentää myös stressiä, sillä sinun ei tarvitse jatkuvasti odottaa, että milloin seuraavan lainan lasku saapuu postilaatikkoon.

Jos siis maksat useita luottokorttilaskuja sekä lainoja, tulee lainojen yhdistäminen edullisemmaksi ja helpommaksi ratkaisuksi pidemmällä juoksulla.

Näin haet yhdistelmälainaa

Huismann palvelun kautta järjestelylainan hakeminen on erittäin helppoa. Sinun täytyy vain valita lainojesi kokonaissummaa vastaava summa lainalaskurista, jonka jälkeen siirryt lainahakemuksen pariin. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksen sähköpostiisi, jolla voit maksaa vanhat velkasi pois.

Myönnämme kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia, emmekä myöskään milloinkaan kysy mihin käyttötarkoitukseen rahat menevät.

Huomioithan kuitenkin, että emme voi hyväksyä lainahakemustasi, mikäli vanhat laskusi ovat menneet jo perintään tai jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Yhdistelmälaina kannattaa hakea siis ajoissa, ennen kuin tilanteesi menee hankalaksi.

Luottotiedottoman tai maksuhäiriöisen on kuitenkin mahdollista saada lainaa raha-asioidensa järjestämiseen. Tästä voit lukea lisää sivun alalaidasta.

Yhdistelmälaina katkaisee velkakierteen

Kuten aiemmin mainittiin, niin useasta lainasta kertyy aina lisää kustannuksia korkojen muodossa. Monet ovat ajautuneet siihen pisteeseen, että pienellä pikalainalla maksetaan aikaisempi pikalaina pois. Kun tätä jatkaa tarpeeksi kauan, on velkakierre valmis.

Järjestelylainalla voi kuitenkin katkaista jo alkaneen velkakierteen ja saada talouden jälleen hallintaan. Talouden hallinta edellyttää kuitenkin tiukkaa budjetointia sekä elämäntapojen muutosta, jotta tulevaisuudessa ei joutuisi turvautumaan jälleen uusiin pikalainoihin.

Lainojen yhdistäminen ei aina ole paras ratkaisu

Vaikka lainojen yhdistäminen on usein hyvä ratkaisu, niin sillä on myös varjopuolensa. Joissain tapauksissa lainojen yhdistäminen saattaa tulla kokonaisuutena kalliimmaksi paketiksi, sillä isomman lainan maksuaika on pidempi ja kuukausierät ovat pienempiä. Isompi laina voi tulla siis kalliimmaksi korkojen ja laina-ajan pituuden myötä.

Velallisena kannattaakin laskea tarkkaan kumpi vaihtoehto tulee edullisemmaksi ja mahdollisuuksien mukaan sopia velkojien kanssa uusista maksujärjestelyistä, ennen kuin yhdistää lainansa isommaksi kokonaisuudeksi. Jos olet rahoittanut autosi esimerkiksi joustoluotolla, on kannattavaa hakea auton arvoa vakuutena hyödyntävä autolaina, ennemmin kuin yhdistää lainoja.

Lainojen yhdistäminen luottotiedottomalle

Vaikkakin Huismann ei pysty myöntämään lainaa luottotiedottomalle tai maksuhäiriöiselle henkilölle, niin on silti olemassa kaksi keinoa jolla raha-asiat voi saada järjestykseen.

Jos sinulla on jo maksuhäiriö tai velkasi ovat perinnässä, niin sinulla on silti mahdollisuus hakea Takuu-Säätiön takaamaa lainaa omalta pankiltasi. Takuu-Säätiö voi taata lainasi, mikäli et saa järjestelylainaa mitään muuta kautta. Sinun täytyy kuitenkin varautua pitkään, jopa 6 kuukauden odotusaikaan.

Luottotiedottoman on mahdollista hakea myös kunnan myöntämää sosiaalista luottoa. Sosiaalinen luotto on lähes ilmainen laina, joka myönnetään yleensä velkojen järjestämiseen. Kunnat myöntävät sosiaalista luottoa yleensä noin 5000 euroon saakka. Luotto on edullinen ja siinä on ainoastaan 12 kuukauden euribor viitekorko eikä siitä peritä mitään muita kuluja.  Luoton saamisen mahdollisuuden voit tarkistaa oman asuinkuntasi sivuilta.