Pikaluotto

Huismann.fi pikaluotto

Huismann pikaluotto eli pikalaina on erittäin nopea tapa saada rahaa tilille heti, kun sitä todella tarvitsee. Odottamaton rahantarve voi iskeä koska tahansa, esimerkiksi yllättävän laskun tai rikkoontuneen kodinkoneen muodossa. Onneksi näitä tilanteita varten on olemassa Huismann rahoituspalvelu. Palvelumme kautta voit hakea pikalainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Tässä on nopein tapa saada pikalaina heti tilille, sillä lainahakemukset käsitellään noin 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä.

KILPAILUTA PIKALUOTOT

Pikalainaa nopeasti tilille jopa 2000 euroa

Huismann rahoituspalvelun kautta sinulla on mahdollista saada jopa 2000 euron pikaluotto heti pankkitilillesi. Kauttamme voit tietenkin hakea myös isompia pikalainoja, mutta isompien lainojen käsittelyaika on valitettavasti hieman pidempi.

2000 euron pikalainan maksamme kuitenkin normaalisti tilille jo samana päivänä eikä sinun tarvitse lähettää meille sitä varten tulotietojasi. Pienissä lainoissa riittää, että luottotietosi ovat puhtaat eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Emme koskaan kysy sinulta pikaluoton syytä, joten sinun ei tarvitse milloinkaan perustella lainasi käyttötarkoitusta.

Pikalainan takaisinmaksuaika ja korko

Huismann tarjoaa kaikille pikalainoille vähintään vuoden maksuajan. Lainan takaisinmaksuaika riippuu tietenkin siitä, kuinka suuri pikaluotto on kyseessä. Lainan takaisinmaksuajan saat tietenkin päättää itse, mutta pieniin alle kahden tuhannen euron lainoihin myönnämme normaalisti maksuaikaa 1-3 vuotta.

Annamme pikalainoille siis joustavan takaisinmaksuaikataulun, emmekä vaadi asiakasta maksamaan lainaa takaisin kuukauden tai parin kuluessa, niin kuin monet muut yritykset tekevät.

Tarjoamamme pikalainat ovat myös selvästi muita rahoitusyhtiöitä edullisemmat, sillä tarjoamme lainat alkaen 6,99% korolla. Voimme väittää, että meidän kauttamme otetut lainat ovat selkeästi Suomen edullisimmat sekä joustavimmat.

Taloustilanteestasi riippuen suosittelemme kuitenkin, että valitset pikalainallesi niin lyhyen maksuajan kuin suinkin mahdollista. Tällä tavalla lainan korot tulevat pysymään matalina, eikä sinun tarvitse lyhentää pientä lainaasi takaisin kohtuuttoman pitkään. Pikalainaa voit tietenkin lyhentää myös isommissa erissä, tai maksaa sen pois kerralla.

Pikalainan hakeminen

Pikalainan hakeminen on todella helppoa ja tässä sinua auttaa pikalainalaskuri. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää lainalaskuriin haluamasi pikalainan summa 500 – 2000 euroa ja antaa itsestäsi hieman tietoja. Tämän jälkeen me käsittelemme lainahakemuksesi ja saat lainatarjouksen sähköpostiisi noin 15 minuutin kuluessa. Lainatarjouksen luettuasi, voit allekirjoittaa sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen siirrämme rahat tilillesi.

Pikalainoissamme ei ole piilokustannuksia emmekä vaadi niihin vakuuksia tai takaajia. Edellytämme sinulta ainoastaan vähintään 18 vuoden ikää sekä puhtaita luottotietoja. Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja normaalisti siihen kuluu aikaa noin kaksi minuuttia.

Pikalainan hakeminen on ilmaista eikä hakemuksen täyttämisestä peritä sinulta mitään kuluja. Lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut sen, joten voit vielä hylätä lainatarjouksen, jos et jostain syystä pikalainaa enää tarvitsekaan.

Milloin ottaa pikalainaa?

Vaikka emme koskaan kysykään sinulta lainan käyttötarkoitusta, niin suosittelemme, että pikalaina, kuten mikä tahansa muukin laina, otetaan aina vain tarpeeseen.

Pikalaina voi olla pelastus esimerkiksi silloin, kun palkka ei tullutkaan sovittuna päivänä ja joudut odottamaan sitä viikonlopun yli. Lainan saat kuitenkin tilillesi heti, jopa viikonloppuisin.

Myös yllättävät menoerät, kuten lääkärilasku tai auton korjaus saattavat lohkaista suuren summan tililtäsi, mihin sinulla ei välttämättä juuri sillä hetkellä ole varaa. Pikaluotto toimii tässäkin tilanteessa erinomaisena rahoituskeinona, jolla paikkaat tilapäisen talousvajeen nopeasti.

Nopeaa rahoitusta voi tarvita myös esimerkiksi asunnon takuuvuokran maksamiseen tai uuden auton käsirahaksi.

Pikalainalla rahoitat helposti myös lomamatkan etelän lämpöön ja maksat lomasi kustannukset kätevästi osamaksulla pienissä erissä.

Olipa kyseessä sitten mikä tahansa menoerä, niin nopea ja edullinen pikaluotto on oiva ratkaisu paikkaamaan tilapäiset rahavaikeudet. Huismann rahoituspalvelun kautta löydät varmasti käyttötarkoitukseesi sopivan lainasumman.